Film: Nuclear Now van Olivier Stone

Verenigde Staten
2022

105’

Engels gesproken, Nederlands ondertiteld

NAGESPREK met Henri Bontebal (CDA, kamerlid, fractievoorzitter), Olguita Oudendijk (directeur WePlanet), Marco Visscher, auteur van het boek ‘Waarom we niet bang hoeven te zijn voor kernenergie’ en Mathijs Beckers, kernenergiespecialist. Wat kan de rol zijn van kernenergie in Nederland en Rotterdam?

In de race tegen klimaatverandering, waar de dreiging van fossiele brandstoffen voortduurt, staat de mensheid op een kruispunt. Het is tijd om de confrontatie aan te gaan met onze diepgewortelde angsten en misvattingen over kernenergie, die eigenlijk een van de schoonste, veiligste en snelste energiebronnen kan zijn.

Diep onder onze voeten in de aardkorst liggen uraniumatomen, boordevol ongelofelijk geconcentreerde energie. Hoewel ooit gebruikt voor destructieve doeleinden, hebben Amerikaanse pioniers in de jaren 50 deze ene Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Film De laatste ronde in Gigant

17 May 2024 | 19:00 Nieuwstraa... Geen limiet Ina

(Gratis:) Docu Femicide ECI Roermond (Nu ticket bestellen)

17 May 2024 | 18:15 tot 17 May 2024 | 21:30 ECI 13, 60... Geen limiet Marga

Film “de laatste ronde” in de Hallen A’dam

19 May 2024 | 15:45 Hannie Dan... 7 plekken beschikbaar Roelie

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app