Film: Marie Antoinette

FILMSPECIAL

Verenigde Staten 2006
123’
Engels gesproken
NIET ONDERTITELD

Regisseur Sofia Coppola biedt een unieke en moderne  benadering van het leven van de legendarische Franse koningin Marie Antoinette (Kirsten Dunst). In tegenstelling tot traditionele historische drama’s, legt Coppola de nadruk op de persoonlijke ervaringen van de piepjonge Marie Antoinette en haar worstelingen binnen het strikte hofleven. Ondanks gemengde kritieken bij de release, onderscheidt de film zich met een moderne soundtrack en opvallende kostuums, die een frisse, eigentijdse sfeer toevoegen aan het historische verhaal en de ontwerper zelfs een Oscar opleverde.

Coppola’s stijlvolle regie en visuele esthetiek geven de film een uniek karakter en maken het een meeslepende kijkervaring die de grenzen van het genre doorbreekt, wat resulteerde in verschillende erkenningen en prijzen op festivals. Op het Cannes Fi Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Filmhuis film “Bob Marley: One Love”

23 February 2024 | 18:50 Utrecht, S... 6 plekken beschikbaar Antonius

Film Priscilla

21 February 2024 | 20:00 Binnentuin... 8 plekken beschikbaar Joke

️ BIOS Verliefd op Bali

21 February 2024 | 19:50 tot 21 February 2024 | 22:00 Eemplein 2... Geen limiet Ellen

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app