Film: Laatste ronde

In 2015 vertoonden we Ventoux (7,5), de verfilming van de gelijknamige roman van Bert Wagendorp, waarin 4 vrienden gezamenlijk die beroemde berg beklimmen om hun overleden maatje te gedenken. Laatste ronde wordt gezien als de opvolger van die film en de cast is daarom voor een deel dezelfde.

André, Bart en David zijn jeugdvrienden, ondertussen al behoorlijk ver in de 50, en samen gaan ze een oud café opknappen dat vriend Joost in België heeft gekocht. Het vlot misschien niet meer zoals het vroeger zou hebben gedaan, maar er valt natuurlijk ook veel te bespreken. Het ouder worden is steeds vaker gespreksonderwerp, maar met humor en loyaliteit denken ze de volgende fases van het leven wel aan te kunnen.

Nederland 2024. Regie: Boris Paval Conen. Duur: 94’. Scenario: Bert Wagendorp
Nicole van Kilsdonk (die Ventoux verfilmde) en de regisseur. Met: Wim Opbrouck, Rosa Kreulen, Wi Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Film Black Tea

21 June 2024 | 19:15 Zuidlarens... 6 plekken beschikbaar Edith

FILM met STEVEN FREY TREASURE

21 June 2024 | 18:55 Stadsplein... 4 plekken beschikbaar Wilma Amstelveen

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app