Film: la chimera

FILM

Italië

2023

130’

Italiaans, Engels gesproken

Nederlands ondertiteld

In de betoverende omgeving van Riparbella aan de Tyrreense zee in de jaren ’80, volgen we Arthur, een Engelsman die gefascineerd is door oude beschavingen. Samen met zijn vrienden graaft hij Etruskische graven leeg en verkoopt hij de artefacten op de zwarte markt. In La Chimera begint Arthur, gekweld door verloren liefde, een zoektocht naar zowel zichzelf als een verloren verleden.

Filmmaker Alice Rohrwacher (Le meraviglie, Lazzaro Felice) onthult een minder bekende kant van Italië, cruciaal voor het begrip van het land. Met een liefdevolle blik vangt ze de schoonheid van het landschap en haar inwoners, terwijl ze subtiel het contrast tussen verleden en heden belicht. De sterke cast en het schitterende camerawerk maakt van La Chimera een cinematografisch avontuur door Italië

Tickets: https://www.l Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Film De terugreis

19 April 2024 | 13:10 Buitenhof ... Geen limiet Anat

Film Back to Blacck

19 April 2024 | 19:25 Burgemeest... Geen limiet Rene'

Film special: Patrick and the whale

20 April 2024 | 19:15 Otto Reuch... Geen limiet Jan

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app