Film: inshallah a boy

Een film uit Jordanië verdient die vermelding, omdat maar zelden films uit dat land de Nederlandse markt bereiken.

De 30-jarige Nawal is totaal onverwacht weduwe geworden terwijl zij en haar man Ahmad er alles aan deden om een tweede kind, liefst een jongen, te krijgen. Want in Jordanië krijgt de schoonfamilie een deel van de erfenis als een vrouw geen zoon heeft. Zodoende raakt ze verwikkeld in een juridische strijd met haar bemoeizuchtige zwager Rifqi. Ze doet er alles aan te doen om haar eenvoudige appartement en haar leven met haar dochtertje te behouden en probeert amechtig de rechtsprocedure uit te stellen. Het is daarom ingewikkeld, omdat blijkt dat sommige eigendomsbewijzen niet goed beschreven zijn.

“Dit regiedebuut van Jordaniër Amjad Al Rasheed is niet alleen een moedige aanklacht tegen een absurd systeem, maar ook gewoon een meeslepend verteld verhaal, met verrassende wen Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Film: Neem me mee, in Speeldoos Baarn

3 March 2024 | 14:00 Rembrandtl... Geen limiet Tineke

Soul en funk band

3 March 2024 | 15:30 tot 3 March 2024 | 18:00 Eikstraat ... Geen limiet Andy

Oppenheimer, de film

4 March 2024 | 14:30 tot 4 March 2024 | 16:40 Nieuwe Emm... 3 plekken beschikbaar Glenn

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app