Film in Slieker: The royal hotel

The Royal Hotel

Een spannende deconstructie van machtsverhoudingen en seksisme. Vanaf de eerste seconde dat Canadese backpackers Hanna (Julia Garner) en Liv (Jessica Henwick) het hotel uit de titel betreden is de dreiging voelbaar.

Regie Kitty Green

Vanaf de eerste seconde dat Canadese backpackers Hanna (Julia Garner) en Liv (Jessica Henwick) het hotel uit de titel betreden, gelegen in een Australisch gehucht dat bevolkt wordt door ruige mijnwerkers en alcoholisten, is de dreiging voelbaar. Al wil de uitbundige Liv niets van de zorgen van haar introverte vriendin weten: die luidruchtige mannen in de bar zijn gewoon eenzaam.

Regisseur Kitty Green, die in 2019 furore maakte met het intelligente drama ‘The assistant’ (eveneens met Garner in de hoofdrol), filmt de belevenissen van Hanna en Liv op magistrale wijze, als een thriller die toewerkt naar een enorme geweldsexplosie. Maar uiteindelijk is ‘The R Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Rotterdams Open Doek finale €10,- incl drankje 14-6

14 June 2024 | 19:30 tot 14 June 2024 | 23:00 Otto Reuch... Geen limiet Monique010

De mooiste dag.

15 June 2024 | 19:00 tot 15 June 2024 | 20:45 Stationsst... Geen limiet Yvonne

Film Treasure

17 June 2024 | 19:10 Otto Reuch... 6 plekken beschikbaar Giselle

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app