Film: Het Geheugenspel

Film kijken en vooraf even wat drinken. Ga je ook mee? ☕

De thriller Het Geheugenspel met onder meer Anna Drijver en Maarten Heijmans, is in première gegaan. Deze film is gebaseerd op de populaire bestseller van schrijverskoppel Nicci French.

Op het landgoed van de familie Deridder wordt het lijk gevonden van Nathalie; de destijds pas 16-jarige dochter die 25 jaar geleden verdween. De lugubere vondst maakt een einde aan jarenlange onzekerheid, maar brengt ook een lang verborgen misdaad aan het licht. Wanneer familiegeheimen worden opgerakeld, wordt het heden overschaduwd door het verleden en zal niets meer hetzelfde zijn.

Zelf ticket regelen.
€11.00
https://www.biosdrachten.nl/

- TIP: KOOP JE TICKETS ONLINE -
Koop je filmtickets via de website en sla de rij bij de ticketkassa over. Online gekochte tickets scan je bij de ticketzuil op de dag dat de voorstelling plaatsvindt. Ticke Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Een zomer in Frankrijk

2 June 2023 | 19:30 Middenbaan... Geen limiet Sandra

Film Munch in het Natlab

5 June 2023 | 16:20 Kastanjela... 5 plekken beschikbaar Renee

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app