Film: Green border

Met groot genoegen doen we mee met de landelijke première van de publiekswinnaar van het IFFR. Met een 4,824 (een 9,65 in onze notering) moeten bijna alle bezoekers de film wel de hoogste score van 5 sterren hebben gegeven.
De titel verwijst naar de verraderlijke bossen tussen Belarus en Polen en we weten allemaal wat daar heeft afgespeeld. Toch drukt Agnieszka Holland ons ongefilterd op de feiten door ze in beeld te brengen, waarbij je al snel vergeet dat het hier gespeeld wordt.
Vluchtelingen proberen Europa ook via deze route te bereiken in de hoop op een menswaardig bestaan. Belarus werkt de EU behoorlijk tegen door de grensoversteek te propageren, Polen weigert de asielzoekers toe te laten. De vluchtelingen rest weinig anders dan in een koud en moerassig niemandsland zonder eten en medische zorg te hopen dat er hulp onderweg is...
"Als pionnen in een politiek spel worden de levens van de activis Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Film De terugreis

19 April 2024 | 13:10 Buitenhof ... Geen limiet Anat

Film Back to Blacck

19 April 2024 | 19:25 Burgemeest... Geen limiet Rene'

Film special: Patrick and the whale

20 April 2024 | 19:15 Otto Reuch... Geen limiet Jan

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app