film: Green Border

We treffen elkaar om 19.30 aan de lange tafel

Aangrijpend drama van Agnieszka Holland over de lotgevallen van vluchtelingen aan de grens tussen Belarus en Polen. Winnaar van de publieksprijs tijdens het filmfestival in Rotterdam en de juryprijs in Venetië.

In het op ware feiten gebaseerde GREEN BORDER volgen we het lot van een Syrische familie en een Afghaanse lerares Engels die vast komen te zitten op de ‘groene grens’ tussen Belarus en Polen. Aan de Poolse kant van deze grens volgen we een jonge grenswachter met gewetenswroeging, en een activistische psychologe die zich om de vluchtelingen bekommert.

In de verraderlijke bossen die de zogenaamde ‘green border’ tussen Belarus en Polen vormen, belanden vluchtelingen die Europa via deze route proberen te bereiken. Belarus probeert de EU te ondermijnen door deze grensoversteek te stimuleren, terwijl Polen weigert ze toe te laten. En zo komen de vluchteling Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Film voorstelling “De terugreis”

18 June 2024 | 13:15 Middenwaar... 6 plekken beschikbaar E.

Film : de terugreis

18 June 2024 | 13:30 tot 18 June 2024 | 15:30 Pathe buit... 6 plekken beschikbaar Anna

Film: Laatste ronde

20 June 2024 | 20:15 Utopiazaal... 10 plekken beschikbaar Barbara

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app