Film: Green border

Met groot genoegen doen we mee met de landelijke première van de publiekswinnaar van het IFFR. Met een 4,824 (een 9,65 in onze notering) moeten bijna alle bezoekers de film wel de hoogste score van 5 sterren hebben gegeven.

De titel verwijst naar de verraderlijke bossen tussen Belarus en Polen en we weten allemaal wat daar heeft afgespeeld. Toch drukt Agnieszka Holland ons ongefilterd op de feiten door ze in beeld te brengen, waarbij je al snel vergeet dat het hier gespeeld wordt.

Vluchtelingen proberen Europa ook via deze route te bereiken in de hoop op een menswaardig bestaan. Belarus werkt de EU behoorlijk tegen door de grensoversteek te propageren, Polen weigert de asielzoekers toe te laten. De vluchtelingen rest weinig anders dan in een koud en moerassig niemandsland zonder eten en medische zorg te hopen dat er hulp onderweg is...

"Als pionnen in een politiek spel worden de levens van de activistische Ju Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

️Holly ️Luxor#59&napraat

13 April 2024 | 19:15 tot 13 April 2024 | 23:25 Houtmarkt ... Geen limiet Arjen (Kluphost Zutphen e.o.)

Film De terugreis

13 April 2024 | 19:00 Leeuwenbur... Geen limiet Foke

️TheWasteLand ️Luxor#60&napraat

14 April 2024 | 19:15 tot 14 April 2024 | 23:20 Houtmarkt ... Geen limiet Arjen (Kluphost Zutphen e.o.)

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app