Film DE MET opera The Life and Times of Malcom X

Pathé vertoont regelmatig op zondagochtend beroemde operavoorstellingen van The Metropolitan Opera Semi-live. Dankzij de perfecte beeld- en geluidskwaliteit lijkt het alsof je er zelf bij bent in New York.
Bovendien heb je door de vele close-ups een prachtig zicht op de artiesten en hun kostuums. Het een heerlijk maken dit tot een unieke ervaring die je niet mag missen!
De ondertiteling is in het Engels. De interviews in de pauze zijn in het Engels en niet ondertiteld.

De baanbrekende en invloedrijke opera van Anthony Davis, die in 1986 in première ging, arriveert eindelijk in de Met. Theateruitblinker en Tony-genomineerde regisseur van Slave Play Robert O'Hara houdt toezicht op een krachtige nieuwe enscenering die Malcolm voorstelt als een Everyman wiens verhaal tijd en ruimte overstijgt. Een uitzonderlijke cast van doorbraakartiesten en jonge Met-sterren verlevendigt de opera-vertelling van het leven van de bu Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Atellierroute Eindhoven

1 October 2023 | 13:00 HH van Jez... 8 plekken beschikbaar Maria

Textielwandeling ‘van Heek’ Enschede

1 October 2023 | 13:00 7511 PD En... 15 plekken beschikbaar Han

Film

1 October 2023 | 14:00 Krententui... 5 plekken beschikbaar Lorette

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app