Film DE MET opera Nabucco

Pathé vertoont regelmatig op zondagochtend beroemde operavoorstellingen van The Metropolitan Opera Semi-live. Dankzij de perfecte beeld- en geluidskwaliteit lijkt het alsof je er zelf bij bent in New York.
Bovendien heb je door de vele close-ups een prachtig zicht op de artiesten en hun kostuums. Het een heerlijk maken dit tot een unieke ervaring die je niet mag missen!
De ondertiteling is in het Engels. De interviews in de pauze zijn in het Engels en niet ondertiteld.

Het oude Babylon komt tot leven in een klassieke Met-enscenering van bijbelse proporties. Bariton George Gagnidze maakt zijn Met-roldebuut als de heerszuchtige koning Nabucco, samen met sopraan Liudmyla Monastyrska die haar opwindende rol opnieuw vertolkt als zijn wraakzuchtige dochter Abigaille. Mezzosopraan Maria Barakova en tenor SeokJong Baek zijn in zijn gezelschapsdebuut Fenena en Ismaele, wier liefde de politiek overstijgt, en bas Dmitry Bel Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Dwalen over de NDSM werf in Amsterdam Noord

30 November 2023 | 10:30 Stationspl... 6 plekken beschikbaar Ria

Royals and Rebels

30 November 2023 | 13:15 Stadhouder... 6 plekken beschikbaar Bregina

Nieuw Talent

30 November 2023 | 18:45 Saxenkamps... 6 plekken beschikbaar Louis

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app