Film DE MET opera Florencia en il Amazonas

Pathé vertoont regelmatig op zondagochtend beroemde operavoorstellingen van The Metropolitan Opera Semi-live. Dankzij de perfecte beeld- en geluidskwaliteit lijkt het alsof je er zelf bij bent in New York.
Bovendien heb je door de vele close-ups een prachtig zicht op de artiesten en hun kostuums. Het een heerlijk maken dit tot een unieke ervaring die je niet mag missen!
De ondertiteling is in het Engels. De interviews in de pauze zijn in het Engels en niet ondertiteld.

In het Spaans gezongen en geïnspireerd door het magisch realisme van Gabriel García Márquez, vertelt de opera uit 1996 van de Mexicaanse componist Daniel Catán het betoverende verhaal van een Braziliaanse operadiva die terugkeert naar haar vaderland om op te treden in het legendarische operahuis van Manaus - en op zoek te gaan naar haar verdwaalde minnaar, die in de jungle is verdwenen. De Met-première speelt sopraan Ailyn Pérez als Florencia Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Zandsculpturen Garderen

30 September 2023 | 10:30 tot 30 September 2023 | 14:00 Oude Barne... 4 plekken beschikbaar Irma

Rondleiding ’t Oude Kerkhof

30 September 2023 | 13:00 tot 30 September 2023 | 15:00 Weg langs ... 15 plekken beschikbaar Marie-José

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app