Film ‘De acht bergen’

Deze film naar de gelijknamige bestseller van de Italiaanse schrijver Paolo Cognetti vertelt het verhaal van de bijzondere vriendschap tussen de stadse Pietro en Bruno, zoon van een familie uit de bergen.

Pietro groeit op in Milaan en brengt zijn zomers door in een klein bergdorpje. Daar leert hij Bruno kennen, de zoon van een boeren familie. Ondanks hun totaal verschillende levens, worden de jongens vrienden voor het leven. Hoe ver hun paden ook uiteenlopen, hun liefde voor de bergen blijft: Bruno in zijn eigen land, Pietro in de bergen van Nepal. Een gemeenschappelijk project – het bouwen van een chalet in een berggebied – brengt ze weer samen. De constructie ervan is een project met emotionele waarde.
De acht bergen is een film over liefde tussen mensen, eenzaamheid, houvast, familierelaties en verknochtheid aan een streek.

Ticket is € 12,50 (incl vooraf koffie/thee) is te bestellen op www.filmhuisalkmaa Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Zondagmiddagborrel/koffie in de Koepel

19 February 2023 | 14:30 tot 19 February 2023 | 17:00 Harmenjans... 35 plekken beschikbaar Karin

Pathé Helmond 50 plus film

2 February 2023 | 13:15 Frans Jose... 6 plekken beschikbaar Marijke

NatLab film • l’Innocent

3 February 2023 | 18:50 Kastanjela... Geen limiet Leendert

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app