Film: Ama Gloria

Eigenlijk wordt de zesjarige Cléo in Parijs opgevoed door haar kindermeisje Gloria. Die Kaapverdische is al sinds haar geboorte bij haar, omdat haar alleenstaande vader weinig thuis is.

Als Gloria een telefoontje krijgt van haar familie, komen we er achter dat zij ook nog een gezin in het thuisland heeft, waar ze dringend naartoe moet vanwege de dood van haar moeder, die Gloria’s kinderen tot dan toe heeft opgevoegd. Cléo is ontroostbaar door het gemis en haar vader stemt uiteindelijk ermee in, dat Cléo de zomer bij Gloria in Kaapverdië doorbrengt. Zullen dat de laatste maanden zijn dat ze bij elkaar kunnen zijn?

“De complexe verhoudingen tussen Cléo, Gloria en Gloria’s kinderen worden knap gevangen in dit prachtig fijngevoelige portret van een ongelijke, maar liefdevolle relatie.” (de Volkskrant)

Frankrijk 2023. Regie: Marie Amachoukeli-Barsacq. Duur: Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Film maand met Arthyra 3,50

21 May 2024 | 13:30 tot 21 May 2024 | 15:30 Ambachtspl... 20 plekken beschikbaar Arthyra

Film de terugreis

21 May 2024 | 18:30 Beekstraat... Geen limiet Charlotte

Film “Bolero” in de Filmhallen A’dam

24 May 2024 | 16:30 Hannie Dan... 7 plekken beschikbaar Roelie

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app