FIETSTOCHT MET BEZOEK MASTBOOMHUIS in OUD-GASTEL

HOI HOI KLUPPERS.

Wij gaan met de fiets via de Heirweg richting Kruisland naar Oud-Gastel ,daar gaan we eerst genieten van een lunch bij Restaurant Onder de Toren Kerkstraat 1 4751 HL Oud-Gastel.
De lunch is om +/. 12.00 uur je kunt de menukaart bekijken op www.onder-de-toren.nl . (misschien doorgeven wat je wilt gebruiken bij het restaurant omdat we met een groep komen)
Dat kunt U dan bij de organisator ( Anneriet) doorgeven. Na de Lunch fietsen of wandelen wij door Oud-Gastel na het Mastboomhuis in de Dorpsstraat en daar worden wij om 14.00 uur ontvangen door de Gids die ons een 2 uur durend rondleiding geeft door het huis wat heel bijzonder is.

HET MASTBOOMHUISCOMPLEX is een laat negentiende -eeuws huis, waarvan de sfeer volledig behouden is. Drie generaties van de Familie Mastboom hebben hier gewoond. De laatste bewoner was Henri, leefde in dit huis volgens de negentiende eeuwse leefwijze die hem door Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Appeltaartconcert met muziek van JS Bach

18 June 2024 | 13:30 tot 18 June 2024 | 15:30 Schoolstra... 6 plekken beschikbaar Marijke

Appeltaart concert

18 June 2024 | 14:00 Schoolstra... Geen limiet Antonius

Expositie Bloom in Paleis het Loo

20 June 2024 | 13:00 Apeldoorn,... 6 plekken beschikbaar Hannie

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app