Fietstocht Groene Woud/De Kampina 40 km

Inmiddels fiets ik al 12 jaar weekelijks met fietsgroepen in dit gebied. Deze mooie tocht door het Groene Woud en de Kampina is ongeveer 40 km lang, die start en eindigd in Best. Het NS Station en parkeerplaatsen is op 25 meter van de start/verzamelplek. Je mag hier Gratis de auto lang parkeren.

We fietsen door de bosrijke gebieden van Best, Lennisheuvel, dwars door het natuurgebied De kampina, Spoordonk en Oirschot terug naar Best.

Voordat we natuurgebied De Kampina ingaan hebben we een lunchpauze in Lennisheuvel en in Spoordonk voor een drankje. Dit is natuurlijk op eigen kosten.
Neem voor onderweg nog drinken en fruit of brood mee. Als je wilt kun je brood op eten bij de fiets inplaats van mee te lunchen.

Bij veel deelnemers splitsen we de grote groep op in kleinere groepjes.
We fietsen in een rustig thempo zodat we kunnen genieten van de mooie omgeving en ook kluppers met gewone fietsen mee ku Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Ommetje Amsterdam Gaasperplas (ca. 6 km)

19 April 2024 | 11:00 Meerkerkdr... 10 plekken beschikbaar Bert

Fietstocht vanuit Cuijk naar de Ooypolder.

20 April 2024 | 10:00 Vertrek va... 11 plekken beschikbaar Elly

Wandelen en koffie

20 April 2024 | 10:00 Bingelweg,... Geen limiet Suzan

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app