Fietsen langs de Lek en IJssel (44 km)

Verzamelen bij mij thuis waar we eerst een kopje koffie of thee drinken. Gratis.parkeren voor de deur. Onderweg is er ook gelegenheid om iets drinken en te lunchen.

Fietsend over de Hollandsche IJssel, via de Lekdijk de Krimpenerwaard in, ontvlucht u de drukte van de stad verrassend snel. Ooit was dit gebied een ontoegankelijke, beboste veenwildernis. Boeren ontgonnen het gebied eeuwen geleden, waardoor een weids landschap van weilanden en slootjes ontstond. U ontdekt de veelzijdigheid van dit mooie gebied door over de dijken, tiendweggetjes en langs het water te fietsen. En natuurlijk worden de molens van Kinderdijk niet overgeslagen.

Onderweg varen we over met drie verschillende pontjes totale kosten € 3.40. Bij twee pontjes kan er gepind worden de laatste niet neem dus contant geld mee.

Het adres geef ik door in een PB

Bij regen wordt de activiteit verplaatst

Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Borrelen en hapje in Vessem

22 September 2023 | 17:00 Driehuizen... 25 plekken beschikbaar adrie

Eten bij Montimar Oss

22 September 2023 | 17:45 Amsteleind... 6 plekken beschikbaar Cora

Fietsen langs Gooimeer & Vecht

23 September 2023 | 10:00 Meentweg 1... 6 plekken beschikbaar ellie

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app