Fietsen is gezond

Fietsen is gezond en ook gezellig als je het samen doet. Houd je ervan om samen met anderen te fietsen, dan is een fietsgroep misschien wel iets voor jou. Met de fietsgroep proberen we wekelijks op de dinsdagmorgen, een mooie route te fietsen van ongeveer 20 - 35km in en rond Heerenveen. Onderweg is er regelmatig aandacht voor veilig fietsen, fietscheck, veilig op- en afstappen en nog veel meer. Ook een koffiestop zal niet ontbreken!

Deze fietsgroep is opgezet door Grace Ybema, buurtsportcoachbij gemeente Heerenveen.

De groep draait inmiddels al maar er zijn nog plaatsen vrij. Wekelijks komen we bij elkaar op dinsdagmorgen om 10:30 bij Sportstad Heerenveen. Het is geen verplichting om wekelijks te komen en ook bij slecht weer wordt er niet gefietst.

Medio november stapt Grace er tussen uit en zal ondergetekende de kar gaan trekken. Ik wil 30 uitgezette doortraproutes in geheel Friesland gaan fietsen. Voor iedere Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Borrelen in Belgie bij mieke pap

9 December 2022 | 17:00 Dorp 28, P... 24 plekken beschikbaar adrie

✈️ Schiphol E-bike 45 km

17 December 2022 | 11:00 IJweg 614,... 7 plekken beschikbaar Walter

Camperen, overwinteren in Zuid Europa

14 January 2023 | 08:10 tot 11 March 2023 | 10:10 Arnhem, Ne... Geen limiet Con

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app