Fiets en wandeltocht, oa bezoek hulst, Doel, Saeftinfhe

We gaan een fiets en wandeltocht maken in zeeuwsvlaanderen. Vertrek punt is de parking vd AH stationsplein 17 in Hulst. We gaan eerst fietsen naar Nieuwnamen, bezoek oude zandgroeve, daarna naar Doel, uitgestorven dorp, maken een rondwandeling daar, daarna langs de kerncentrale richting de Hedwig polder en vandaar verder naar het verdronken land van saeftinghe, korte wandeling door de saeftinghe, daarna in het café daar een belgisch biertje nuttigen, wel zelf afrekenen en daarna terug naar Hulst.
Daar maken we een wandeling door het oude gedeelde van Hulst en een ommegang over de stadswallen, mooi uitzicht, ongeveer 1u wandelen, daarna kunnen we eten op een terrasje aan de markt bij Café Restaurant de Bonte Hert. Op het voorgestelde menu heb ik geen reactie gehad, dus nu weggehaald, als je mee wilt gaan eten na de ebike tocht, moet je het even aangeven, dan kan ik tafel(s) reserveren omdat het op zaterdag heel druk is oa Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

De Korte Duinen – 6KM

30 June 2022 | 10:20 tot 30 June 2022 | 13:00 Soesterber... 8 plekken beschikbaar Ellen • kluphost

Wandelen, fietsen, vakantie

29 June 2022 | 16:20 tot 11 July 2022 | 18:20 Nederland 8 plekken beschikbaar Tineke

Avondwandeling – Sprengenberg, Sallandse Heuvelrug

29 June 2022 | 18:30 Molenweg 2... 6 plekken beschikbaar Barbara

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app