Feestband Undecided in Café Lokaal

Undecided is een feestband bij uitstek en staat gegarandeerd voor feest in zijn meest pure vorm. De fantastische zanger en zangeres(sen), gesteund door background vocals en groove band, nemen u mee langs Robbie Williams, Stevie Wonder, Tina Turner, Donna Summer en Diana Ross, tikt vervolgens aan bij Marco Borsato en het Goede Doel om weer uit te komen bij Mothers Finest (kent u die nog?) en schuwen de hedendaagse muziek niet. Denk hierbij aan Cee Lo Green, Jessie J., Maroon 5, Train, Adele, en nog veel meer artiesten en bands.

Meer dan 10 jaar geleden is Undecided uit Amsterdam begonnen als pop en rock coverband. Ze hadden één doel voor ogen, het spelen van lekker-in-het-gehoor-liggende covers. Muziek van de jaren 70, 80, 90 tot de top 40 van nu, zowel Nederlands als Engelstalig.

Het repertoire is opgebouwd uit een zeer diverse mix van de betere nederpopnummers, funk, pop, rock, soul en dance classics. De slogan van d Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Borrelen na de film

23 March 2023 | 16:00 Nieuwe Mar... 8 plekken beschikbaar Toby

pup quize in Helmond

23 March 2023 | 19:30 Steenweg 1... 10 plekken beschikbaar jolanda

Mr. Jazz bij Uffie’s borrel 23.7

23 March 2023 | 20:00 tot 23 March 2023 | 23:15 Houtmarkt ... Geen limiet Arjen (regio Zutphen/Achterhoek)

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app