Fantastic Cat

Wanneer vier singer-songwriters de koppen bij elkaar steken en de studio induiken, zijn de verwachtingen hooggespannen. In 2022 kwamen ze eruit met een fantastisch debuutalbum dat met een knipoog The Very Best Of Fantastic Cat werd genoemd en daarmee maakten ze de verwachtingen meer dan waar. Achter de poezenhoofden van deze supergroep schuilen dan ook vier grote namen uit de roots en americana: Anthony D’Amato (Coldsnap), Mike Montali (Hollis Brown), de door onze eigen Danny Vera gelanceerde Brian Dunne en Don Dilego. Stuk voor stuk mannen die in de loop der jaren een karrenvracht aan ervaring én lovende recensies verzamelden. In maart 2023 én op het TakeRoot festival van dat jaar waren ze al eerder te zien in De Oosterpoort, dit jaar komen ze terug!

Individueel heeft elk lid zijn eigen indrukwekkende cv en een weelde aan lovende recensies. The Guardian beschreef Don Dilego als “one to watch”. NPR schreef dat Anthony Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Young masters in concert 1-Aurorafestival

18 July 2024 | 17:00 Meeuwerder... 10 plekken beschikbaar Stijn

Mossels plukken en eten op het strand.

18 July 2024 | 17:30 tot 18 July 2024 | 23:30 Duinweg 11... 8 plekken beschikbaar Jan (Kluphost Zeeland )

Avondwandeling om de Kralingseplas 5.5 km

18 July 2024 | 18:45 tot 18 July 2024 | 21:00 Pr. Beatri... 8 plekken beschikbaar Marjanne

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app