Fabrique des Lumières/Jimmy Nelson, The last Sentinels

Lieve mensen, het is ook mogelijk om zelf de prachtige show van Klimt en Hundertwasser (vóór drie uur) te combineren met die van Jimmy Nelson. Ik zie jullie dan om 15 uur bij de ingang. Joost en ik hadden het Schip toegevoegd voor wie Klimt al gezien had (zoals wij)

We gaan dus niet eerst naar het Schip museum, omdat een ieder van ons groepje daar al geweest is en sommigen liever tevoren naar de voorstelling van Klimt gaan.

We zien elkaar dus bij Fabrique des Lumières, waar de tentoonstelling "The Last Sentinels, Heroes from near and far" in de Zuiveringshal, Pazzanistraat 37, Westergas fabriek is.

Na de schitterende videoproductie in de Westergas fabriek van Klimt en Hundertwasser komt Jimmy Nelson met een tentoonstelling over inheemse volken en mensen van over de wereld, maar ook van traditionele culturen in Nederland.
In deze tijdelijke expositie worden Jimmy Nelsons iconische foto's opgeblazen tot Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Prachtige wandeling historisch Twisk

7 December 2022 | 13:30 Coenplein ... 6 plekken beschikbaar Marjon

Theater: Aan tafel met Charles Dickens

8 December 2022 | 18:00 Hoge Kade ... 20 plekken beschikbaar ✨Arianne

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app