Expositie: Duik in Tweka

Van 5 juli tot 15 augustus 2024 is in het Weverijmuseum Geldrop de zomerexpositie  ‘Duik in Tweka – Over Zwempakken en Sporttricots’ te bezichtigen. Museumkaart geldig.

We verzamelen om 14.30 uur bij de ingang van het museum. Na afloop kunnen we gaan wat drinken in de Weeffabriek of bij mooi weer op het terras van het horecaplein.

Over deze expositie:
Ontdek de geschiedenis van Nederlandse bad- en sportmode via het alom bekende merk Tweka. Bewonder de Tweka-collectie, bekijk eigentijdse reclamefilmpjes en leer over de ontwikkeling van de Geldropsche Tricotagefabriek Tweka.

Summa fashionstudenten geven een eigen twist aan de Tweka-expositie.Geinspireerd door het verleden en gericht op de toekomst, met nieuwe materialen en originele doelgroepen. Leerlingen groep 8 basisschool Geldrop-Mierlo presenteren hun ontwerpen voor theedoeken met als thema Sport, Spel en Spetteren.

Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Mode Chapeau

13 August 2024 | 12:00 Agnietenst... 4 plekken beschikbaar Ellen

Breitner, herontdekking van een oerkunstenaar

20 August 2024 | 11:00 Oude Drift... 8 plekken beschikbaar Ali

Kerststallenroute Baarn + & ️

22 December 2024 | 15:20 Eemnesserw... 8 plekken beschikbaar Ellen

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app