Excursie ‘Reeën’

Wist je dat het ree de kleinste hertensoort van ons land is? Dit en meer ontdek je tijdens de excursie ‘Reeën’ op landgoed Groot Brunink. Met de gids ga je op zoek naar reeën en hun sporen, zoals keutels, reeënpaadjes en afgeknaagde boompjes. En wie weet komen we ze onderweg ook nog tegen. De wandeling start om 19.15 uur en we lopen ongeveer 4 kilometer.

Welke sporen laat een ree achter? Wat eten ze en leven ze in groepen of juist alleen? Ga mee op pad en leer meer over het leven van het ree. Zo ontdek je al speurend allerlei interessante dingen over reeën.

Data
We organiseren de excursie op 3 september 2022. De wandeling start om 19.15 uur en duurt ongeveer 1,5 uur. Aanmelden is noodzakelijk om de groepsgrootte te beperken. Tip: trek stevige schoenen aan en neem een verrekijker mee. De gids heeft ook een beperkt aantal verrekijkers te leen.

Honden zijn niet toegestaan bij deze excursie.

De e Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Dijkwandeling(9 km) langs het Zwarte Water in Zwolle

5 October 2022 | 10:00 Prinses Ma... 10 plekken beschikbaar Tineke

Zondagochtend wandeling

2 October 2022 | 08:30 Meierijbaa... 10 plekken beschikbaar Ine

Wandeling (4,5 km) Rondje Villa Vredelust

2 October 2022 | 10:00 Bredaseweg... 4 plekken beschikbaar Yvonne

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app