Exclusief concert Xavier Rudd en the Wanderer

EXCLUSIEF CONCERT – XAVIER RUDD
Honey Highway heeft Xavier Rudd weten te inspireren om een concert te geven op Landgoed Op Hodenpijl. Beleef de wereldklasse muziek van Xavier Rudd, bekend van het inspirerende lied “Follow the Sun”. Deze multi-instrumentalist, beroemd van grote festivals als Glastonbury, Pinkpop en Rock Werchter, geeft een exclusief concert op het prachtige landgoed Op Hodenpijl.

Zes jaar geleden vroeg Deborah Post toestemming om “Follow the Sun” als inspiratie voor Honey Highway te gebruiken, en nu komt Xavier Rudd tijdens zijn wereldtour met uitverkochte shows speciaal naar Op Hodenpijl om voor Honey Highway (en haar vrienden) op te treden.

Mis deze unieke kans niet om Xavier Rudd live te zien en te genieten van zijn betoverende muziek. Koop nu je tickets en laat je meevoeren door zijn magische klanken van akoestische gitaar, mondharmonica, didgeridoes en slaginstrumenten. Met de koop v Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Seniorenfestival Hoofddorp

14 July 2024 | 14:00 tot 14 July 2024 | 17:00 Hoofdweg W... Geen limiet Angelica

Gezellige avond stijl dansen

14 July 2024 | 17:00 tot 14 July 2024 | 23:00 Touwslager... Geen limiet Marja

FlowMotion: In je flow komen door muziek, natuur en dans!

15 July 2024 | 19:45 tot 15 July 2024 | 21:45 Berg en Da... 15 plekken beschikbaar Flow

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app