Europese Nacht van de Onderzoekers

Laat je niet misleiden door de naam van deze avond want dit is een wervelend wetenschapsfestival vol muziek, dans, shows, interactieve opstellingen en een gezellige borrel!

Tussen 19.30 uur en middernacht wordt Forum Groningen omgetoverd tot een wervelend wetenschapsfestival. Jacquelien Scherpen, de nieuwe rector van de Rijksuniversiteit Groningen, opent het festival samen met wetenschapsrappers Daisy Veenstra – ook wel Daisz - en Jon Chase. Jim Jansen van New Scientist verzorgt drie interactieve wetenschapsshows mét muziek, Bab Ad-Daar danst en onderzoekers nemen het tegen elkaar op in de silent disco science battle. Maak je eigen deepfake video of speel AI bingo in het AI Lab, proef het eten van de toekomst, voer een gesprek met robot, hoor alles over de eerste elektrische auto of maak een stop motion van je dromen.
Op vrijdag 29 september wordt in heel Europa de Europese Nacht van de Onderzoekers georganiseerd, o Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Natuurexcursie door het Amsterdamse bos

1 October 2023 | 10:00 Noorddamme... 15 plekken beschikbaar Ans

Motortoertocht welke je niet gauw zult vergeten

1 October 2023 | 10:30 tot 1 October 2023 | 18:00 Stationspl... 15 plekken beschikbaar Jan

Atellierroute Eindhoven

1 October 2023 | 13:00 HH van Jez... 8 plekken beschikbaar Maria

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app