Escaperoom The Mystery of White Chapel

Jack the Ripper, the mystery of Whitechapel

Oud-Londen, 1890.  Diverse slachtoffers zijn ten prooi gevallen aan de beruchte seriemoordenaar “Jack the Ripper”. Je komt binnen in het kantoor van de  rechercheur (inspecteur Frederick Abberline) die onderzoek doet naar de moorden.

De naam van Jack the Ripper komt uit een brief van iemand die beweerde de moordenaar te zijn, verstuurd naar de politie ten tijde van de moorden. De schrijver ervan kende details die alleen de moordenaar kon weten (daderkennis). De identiteit van Jack the Ripper is nooit achterhaald.

Vijf moorden werden op loopafstand van elkaar gepleegd waarbij de slachtoffers ernstig toegetakeld werden. Deze worden toegeschreven aan de seriemoordenaar Jack the Ripper. De slachtoffers zijn bekend geworden als the canonical five. Daarnaast zijn in Whitechapel van 1888 tot 1891 nog vijf, mogelijk zes vrouwen vermoord van wie niet volkomen duide Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

LIVE: SMOKEY VIBES

10 March 2024 | 15:00 tot 10 March 2024 | 18:30 Van Wijkla... Geen limiet Cecylia (Kluphost010 e.o.)

Borrelen

24 March 2024 | 15:00 Café De A... Geen limiet Anna

Ouderwets barhangen

23 February 2024 | 17:00 Bellamypar... 20 plekken beschikbaar Claudia

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app