ESCAPEROOM PRISON ISLAND

Prison Island is een avontuurlijk team spel voor jong en oud. Het lijkt op een escape room, maar is veel meer dan dat! Prison Island is veel meer dan een escape room! Het is een real life game die bestaat uit een gevangenis met cellen. 

Hier kraak je gezamenlijk codes, los je raadsels op en ga je fysieke uitdagingen aan. Soms moet je slim zijn, soms sterk & soms super snel. Maar er is altijd maar een manier om te ontsnappen: dat doe je samen! 

Ervaar gezamenlijk de 24 cellen die stuk voor stuk uniek, spannend en spectaculair zijn. Je speelt in teams bestaande uit 3 tot 5 personen en ontdekt in 1, 1,5 of 2 uur de cellen die allemaal hun eigen opdrachten hebben

Haal jij de meeste punten in onze uitdagende cellen doormiddel van teamwork en doorzettingsvermogen? Spanning, sensatie, maar vooral heel veel plezier met elkaar.

In het cellencomplex van Prison Island worden je fysieke, technische en tactische s Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Welkom 010 VrijMiBo #121

8 December 2023 | 16:00 Van der Ta... Geen limiet Hans S

Vrijdag midag borrel in cafe de zaak

8 December 2023 | 16:30 Pottenmark... Geen limiet Evert

Gezellige vrijdagmiddagborrel bij café Tien in Roosendaal

8 December 2023 | 17:00 Bloemenmar... 40 plekken beschikbaar Brigitte

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app