ESCAPEROOM BLACKBOX 010

Kunnen jullie de machine activeren?

Wil jij mensen op een andere manier leren kennen? Je kent elkaar nog niet, een beetje, of je hebt al enige tijd contact met iemand, je hebt vrienden gemaakt, maar dan kom je opeens in een situatie terecht waar je moet samenwerken in een grote groep in een zenuwslopend spel. Lukt het om de Black Box binnen 75 minuten te activeren?

Elkaar uitdagen, samenwerken, doorzetten; maar vooral heel veel plezier met elkaar zijn de belangrijkste pijlers voor een te gek dagje samen. De puzzels worden aangepast op de grootte van de groep en hoe snel jullie puzzels oplossen.

Black Box 010 gaat over een baanbrekend onderzoek van uitvinder John Jacobs. Hij heeft een apparaat ontwikkeld waar alle kennis over de wereld samenkomt; de Black Box. Dit apparaat zou elke wetenschappelijke uitdaging kunnen oplossen, maar ook te machtig zijn als het in verkeerde handen zou komen. Daarom ontwikkelde hij e Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Samen een ommetje maken

18 April 2024 | 09:00 Walenburg,... Geen limiet Syl

Welkom bij Koffie/thee moment “GEWOON” bij Palkinto

18 April 2024 | 10:00 tot 18 April 2024 | 12:00 Herenstraa... 10 plekken beschikbaar Rob W Haaglanden

Maak kennis met Padel

18 April 2024 | 11:00 tot 18 April 2024 | 12:00 Mariniersw... 9 plekken beschikbaar Christijn

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app