Engel Blues Festival III

Wie heeft er interesse in een fantastisch Blues Festival? Deze wordt al weer voor de derde keer gehouden in het Cultuur Podium de Groene Engel in Oss .
Met als grote ster Kaz Hawkins!
Stef Paglia, die een eigen band Stef Paglia Trio heeft speelt in haar band en speelt ook in de BluesBones blues/rock band.
Kaz Hawkins speelt zelden in Nederland dus dit is echt een kans en een aanrader. Ze wordt vergeleken met Adèle qua stem. Ik zou zeggen kijk op You Tube voor een impressie en ook voor de andere bands die spelen om te bepalen of dit wat voor je is.
Ben je geinteresseerd, meldt je dan aan voor deze activiteit. Ik heb al een kaartje gekocht (Doe je zelf on-line). Kost 35 euro. Eind tij was niet gegeven maar ik schat rond 23:00 uur.
Mocht je in Zwolle of in de buurt van Zwolle wonen en zou je willen meerijden, geef dat dan aan bij je aanmelding of bel me even (06-22524754). Er kunnen maximaal 3 personen mee Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Tango Mooovs: Argentijnse Tangosalon

29 November 2023 | 19:00 tot 29 November 2023 | 23:00 Spuiplein ... 13 plekken beschikbaar Anouschka

Vocal Night, Jazz: Kon.Conservatorium

1 December 2023 | 19:00 Spuiplein ... 10 plekken beschikbaar Anouschka

Wie wil er nog meer naar dit festijn

1 December 2023 | 19:00 Munsterple... Geen limiet Jan

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app