Eerst stappen en daarna ‘High’ wat happen …

In LongTreeCity zijn prachtige plekjes. Ik wil jullie meenemen naar een locatie die erg bijzonder is voor mij. Onlangs hebben ze naast een B&B ook een theetuin geopend. "Een theetje bij Kaatje". Zie onderstaande link van de opening....

We hebben inmiddels het minimum van 6 personen. Ik kan geen aanpassing doen op vooraf betalen maar ik neem aan dat de interesse blijft. De kosten voor de High Tea zijn 25 euro. Je kunt daar betalen met QR code.

Laten we 10 uur verzamelen bij de parkeerplaats van "de Kuulen" Fazantenweg 5453 Langenboom. Een route van ruim een uur waarna we daarna vertrekken naar Vliesweg 22A in Langenboom. Rond 11.30 zijn we daar. Ejndtijd natuurlijk zelf te bepalen.

Ik neem mijn Beagle Djiggy mee, hopelijk voor jullie geen probleem, anders geef het aan.

De kosten zijn 25 euro.

Gastvrouw Hilda heeft daarvoor heel veel lekkers in petto en wij kunnen het na het stappen dan makkelijk he Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Vrijdag midag borrel in cafe de zaak

21 June 2024 | 17:00 Pottenmark... Geen limiet Evert

Bosch Parade

21 June 2024 | 17:30 Stationspl... 10 plekken beschikbaar Els

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app