Eénmalige tocht “bezoek Schellingwoude in Amsterdam-Noord”

Eénmalige tocht “bezoek Schellingwoude in Amsterdam-Noord” maandag 1 mei
Op maandag 1 mei maken we opnieuw een bijzondere boottocht. We varen via het Gooimeer en het IJmeer langs het eiland Pampus naar het buiten IJ en door de Oranje-sluizen van Amsterdam naar het IJ. We leggen aan bij de Noorder IJ-dijk waar u van boord kunt om “Schellingwoude” in Amsterdam-Noord te bekijken.
We vertrekken om 9 uur vanuit Almere-Haven. Om 14:00 uur vertrekken we weer naar Almere-Haven, waar we rond 17:00 uur weer aankomen. De gehele tocht is ongeveer 40 km. De kosten zijn 50 euro per persoon.
Je kunt je voor deze tocht individueel aanmelden en boeken via de website. Er kunnen maximaal 8 personen mee. Dus vol = vol.
Omdat deze tocht voor ons niet standaard is, zijn de tijden en de routes ook “ongeveer”. Het kan voor de schipper soms ook even zoeken zijn naar de juiste route en aanlegmogelijkheden. Er zijn drankjes Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Stand up comedy – Engelstalig

30 May 2023 | 20:30 tot 30 May 2023 | 22:30 Soestdijks... Geen limiet Kiki

Tango Mooovs: Argentijnse Tangosalon

31 May 2023 | 19:00 tot 31 May 2023 | 23:00 Amare, Spu... Geen limiet Anouschka

Wandeling door het buitengebied 10 km

1 June 2023 | 09:15 Bachplein,... 10 plekken beschikbaar Tineke

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app