Een middagje dieren spotten in Aquazoo in Leeuwarden

Aqua Zoo Friesland herbergt voornamelijk dieren die in en om het water leven. Er zijn onder andere pinguïns, zeehonden, karpers, windes, zeeberen, ijsberen, nijlkrokodillen, rode panda’s en stokstaartjes te zien. Ringstaartmaki's lopen vrij tussen de bezoekers rond. En sinds mei is het nieuwe tijgergebied open voor bezoekers. Hier vind je twee Amoertijgers, Vadim en Aïda.

We maken een wandeling door dit mooie ruim opgezette park en voor wie dat leuk vindt gaan we daarna eten bij het net nieuw geopende restaurant “De Groote Wielen”, te vinden tegenover Aquazoo. Hiervoor maak ik nog een aparte activiteit aan!

Kaartjes zijn bij Social Deal koop voor € 13,50. Je reserveert zelf de datum!

https://www.socialdeal.nl/deals/friesland/aquazoo/gehele-dag-entree-voor-aquazoo-leeuwarden-prachtige-dierentuin-vol-indrukwekkende-dieren-zoals-ijsberen-zeehonden-rode-pandas-en-nog-veel-meer-feb-2023-friesland/?ref=PCJDH< Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Bakkerijmuseum en Kasteel Radboud

30 May 2023 | 13:00 Nieuwstraa... 6 plekken beschikbaar Arja

Bezoek Paleis Het Loo

30 May 2023 | 13:00 Paleis Het... 8 plekken beschikbaar Marian

Voorstelling Barock van Ellen ten Damme

30 May 2023 | 20:00 2011 VT Ha... 4 plekken beschikbaar Louisan

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app