Een levende bodem voor een weerbare stad

Bibliotheekcollege in het kader van de maand van de ondergrond.
Rotterdam werkt hard aan de stad. En die stad groeit en bloeit. De bodem en ondergrond zijn hierbij heel belangrijk. Dat is niet zo vreemd, we hebben het eigenlijk over de helft van de stad. De onzichtbare helft. ‘Uit het zicht, uit het hart’ is hier in het perspectief van de ontwikkeling van de stad lang van toepassing geweest. Tot nu. Want de gemeente Rotterdam zet bodem en ondergrond hoog op de agenda met de Strategische Agenda Ondergrond.

Eén van die agendapunten is een lévende bodem want een levende bodem is een onmisbare schakel in een regulerend systeem, van vitaal belang voor planten en dieren, lokale en mondiale kringlopen en dus ook voor onszelf.

De bibliotheeklezing in het kader van de Maand van de Ondergrond 2023 staat in het teken van die levende bodem: vragen als ‘Waarom is een levende bodem belangrijk?’, ‘Wat moeten we dan d Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Heerlijk zwemmen bij de Koningshof

3 December 2023 | 12:00 Locht 117,... 5 plekken beschikbaar Maria

Wandeling door de sneeuw

3 December 2023 | 13:00 tot 3 December 2023 | 15:30 Kon. Emmaw... 16 plekken beschikbaar Jan (Kluphost Zeeland )

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app