Edamse avond kaasmarkt

Op de kaasmarkt op het Jan van Nieuwenhuizenplein in Edam heeft zich in de loop der eeuwen een belangrijk hoofdstuk in de geschiedenis Edamse kaasmarkt afgespeeld. Deze tijden herleven op de avond kaasmarkt in deze mooie plaats Edam.

Zoals dat vroeger gebeurde, wordt ook nu de kaasmarkt gehouden en wordt de kaas door de boeren met bootjes aangevoerd. Na het lossen op een speciale loswal wordt de kaas door kaasdragers, waaronder klupper Theo, naar de markt gebracht. Een prachtig schouwspel die je zeker een keer live moet hebben meegemaakt.
De avond kaasmarkt beging 20.30 uur en duurt tot 22.00 uur.

De Kaasmarkt is makkelijk bereikbaar.

Met het ov vanaf Amsterdam kun je de EBS bussen nemen richting Hoorn; de lijn 314. Je stapt uit bij het busstation in Edam. Er is geen treinverbinding met Edam.

Met de auto vanuit de richting Amsterdam neem je vanaf de ringweg van Amsterdam (A10) de afslag Volendam Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Rondleiding met gids in Huis Verwolde

1 October 2022 | 11:30 Jonker Emi... 8 plekken beschikbaar Astrid

Lunchconcert ( gratis )

4 October 2022 | 12:30 Pr. Irenes... Geen limiet Jacqueline

Magisch heenvliet

6 October 2022 | 19:55 Korte Well... 4 plekken beschikbaar Anneke

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app