Dutch Jazz Heritage: eerbetoon aan Piet Noordijk door Benjam

Tijdens de serie Dutch Jazz Heritage brengt het Jazz Orchestra of the Concertgebouw legendarische jazzmomenten en jazzartiesten tot leven. Vanavond laat saxofonist Benjamin Herman zich samen met het Jazz Orchestra of the Concertgebouw inspireren door zijn grote voorganger Piet Noordijk.

Benjamin Herman is als altsaxofonist al jaren pleitbezorger van de erfenis van zijn grote voorganger en idool Piet Noordijk. Piet was ‘een monument’ volgens avantgardist Misha Mengelberg, met wie hij op het Newport Jazz Festival één van de hoogtepunten van de Nederlandse jazz verzorgde. De carrière van Noordijk besloeg maar liefst vijf decennia en hij ontwikkelde zich als bebop saxofonist tot leider van één van de belangrijkste orkesten van Nederland: het Metropole Orkest. Benjamin Herman eert met het Jazz Orchestra of the Concertgebouw als geen ander Noordijks muzikale nalatenschap.
Laatste kaarten, wees er snel bij.
We sp Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Rondje met het pontje en spelletjes in de kantine.

24 April 2024 | 14:00 Leimuiderd... 16 plekken beschikbaar Ingrid

Live muziek in Café Loft – Valium Acoustic Duo

25 April 2024 | 18:30 tot 25 April 2024 | 20:30 Pomonaplei... 16 plekken beschikbaar Rob W Haaglanden

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app