Duo klank beleving

Met z’n tweeën samen klank ervaren
.
Ervaar samen wat klank met je doet. Deze unieke ervaring met twee op elkaar afgestemde klanktafels biedt jou de mogelijkheid om in een ontspannen sfeer je in en met klank te verbinden met je klankpartner. Tegelijkertijd kom je thuis in jezelf en je relatie met de ander.
.
Allebei een eigen klanktafel
.
De klanktafels zijn gemaakt door Jo Jansen. Deze zuster-klanktafels zijn de enige exemplaren die hij maakte. Ze worden voor de sessie op jullie persoonlijk afgestemd Tijdens de sessie word je gedragen door de klanken die passen bij je eigen lichaam. Je kunt elk je eigen toon waarnemen.
.
Doordat je allebei op je eigen afgestemde tafel ligt, maak je door de klank en de resonantie verbinding met je klank-partner. De resonantie van de klanktafels werkt diep door tot in elke cel. Tijdens de sessie wordt tevens gebruik gemaakt van Tibetaanse en kristalle Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Toffeldagen Culemborg

14 July 2024 | 11:00 4101 BW Cu... Geen limiet ans

PARK OPEN , SONSBEEK ARNHEM.

14 July 2024 | 13:00 tot 14 July 2024 | 19:00 Ronde Weid... Geen limiet Andre

Seniorenfestival Hoofddorp

14 July 2024 | 14:00 tot 14 July 2024 | 17:00 Hoofdweg W... Geen limiet Angelica

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app