Dubbelconcert Straatruis en Gabriele Kohl

Zondag 5 februari presenteert ’t Kerkje van Ellesdiek een dubbelconcert met de groep Straatruis en zangeres Gabriele Kohl. Straatruis bestaat uit vier zangeressen en zingt voornamelijk close harmony. Van Amerikaanse folk tot popmuziek, van Willem Vermandere tot Bob Dylan. Welke stijl zij ook zingen de prachtige meerstemmige uitvoering is helder, puur en transparant.

Voor de pauze brengt Gabriele Kohl een repertoire dat vooral bestaat uit Ierse en Schotse folksongs. Haar fraaie stem en de melodieuze songs kenmerken haar programma. Gabriele Kohl begeleidt zichzelf op gitaar. Als gastmuzikant zorgt gitarist Julio Melio voor een verfijnde muzikale inkleuring.

De entree bedraagt € 8,- en de aanvang is 14.30 uur. Reserveren kan via reservering@kerkje-ellesdiek.nl of telefonisch 0113-612681. Graag zelf reserveren. Zo lang de voorraad strekt!

Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

DJ draait … zonder gitarist maar we krijgen hapjes.

31 March 2023 | 20:30 Stadsplein... Geen limiet Anja

Danzen bij Classen

31 March 2023 | 21:30 Beekstraat... Geen limiet Kinga

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app