Dubbel rondje Naarden-Vesting

Dubbel rondje Naarden-Vesting (2de editie).

Vooraf en tijdens de wandeling vertel ik wat over de geschiedenis van de vesting en de dingen je we onderweg tegenkomen. Ik ben zeker geen stadsgids maar gewoon een liefhebber van de Vesting.

Om teleurstelling te voorkomen: wandelen over de vestingwerken is echt niet geschikt voor mensen die minder sportief/minder goed ter been zijn. Meld je dan ook svp niet aan als dat het geval is..

We beginnen vanaf de parkeerplaats Bastion Nieuw Molen. Vanaf daar lopen we eerst de Bedekte Weg om de Vesting heen (plm 50 a 60 minuten in rustig tempo plm 4 km per uur).
Onderweg stop ik af en toe om wat te laten zien en te vertellen.

Daarna gaan we terug de Vesting in en gaan wat drinken bij het Arsenaal. We lopen verder over de bastions en de courtines via smalle paadjes en grasvelden. Dit is niet geschikt voor mensen die minder sportief / minder goed ter been zijn zijn. D Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Prachtige wandeling historisch Twisk

7 December 2022 | 13:30 Coenplein ... 6 plekken beschikbaar Marjon

Theater: Aan tafel met Charles Dickens

8 December 2022 | 18:00 Hoge Kade ... 20 plekken beschikbaar ✨Arianne

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app