Dream Theater 40th Anniversary Tour

De Amerikaanse progressieve rockband Dream Theater komt op 24 november naar AFAS Live in Amsterdam. De kaartverkoop voor de show start op vrijdag 12 april om 10:00 via Ticketmaster.

Progressieve metal pioniers Dream Theater hebben een unieke band met één van de meest gepassioneerde fan bases van de hele wereld. Zo blijkt uit drie Grammy nominaties, een gewonnen Grammy in de categorie 'Best Metal performance' in 2022 en wereldwijd 15 ruim miljoen verkochte platen. Naast 3 platina- en 2 gouden video's werd de groep in 2010 opgenomen in de Long Island Music Hall of Fame.

In 2019 bleef de band zijn publiek uitbreiden toen ze Distance Over Time uitbrachten, met lovende kritieken. Op hun vijftiende volledige en tweede studio-release, View From The Top Of The World, blijft de band zichzelf uitdagen en hun muzikale grenzen verleggen – iets wat ze al meer dan dertig jaar samen doen. De band lanceerde de eerste DreamSonic To Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

JJ’S BLUES NIGHT

14 September 2024 | 19:00 Van der Ha... Geen limiet Wim

Witte Dommerdag Nijmegen-Oost 3e 4-daagse dag

18 July 2024 | 11:30 tot 18 July 2024 | 16:00 Dommer van... 6 plekken beschikbaar Inge

Geweldige countrymuziek onder de Boemelboom

18 July 2024 | 21:00 Burgemeest... Geen limiet Caroline

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app