Down memory lane in Brabant

Hartje zomer, van vrijdag 16 t/m zondag 18 augustus, organiseren Kluppers Dick en Marjan een zeer gevarieerd en gezellig weekend vol historie, natuur en cultuur: Down memory lane in Brabant.

Voornamelijk wandelend, maar ook een stuk varend, bezoeken we onder meer het grootste en mooiste kasteel van de provincie en een unieke, eeuwenoude dubbelmolen. We kijken rond bij historische boerderijen en genieten van landschappen die herinneren aan een ver verleden. Helemaal in stijl is onze verblijfplaats de Abdij van Berne in Heeswijk-Dinther, met een geschiedenis die teruggaat tot het jaar 1134.

We zijn het weekend te gast bij de kloostergemeenschap van de Abdij: een unieke ervaring. Samen met de broeders eten we in de refter en we zijn ook van harte welkom bij de dagelijkse gebedsvieringen. Natuurlijk is er ook een uitgebreide rondleiding door de kloostergebouwen en de mooie tuinen eromheen. En een proeverij van kloosterbier Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Wereldkeuken

24 May 2024 | 17:30 Hoge Dries... 11 plekken beschikbaar Ontmoetingsplekken Apeldoorn

UITVERKOCHT Theatervoorstelling “Succes”

24 May 2024 | 19:45 tot 24 May 2024 | 22:15 Wasbeekerl... 12 plekken beschikbaar MoniQue

Open Podium

24 May 2024 | 20:00 Baltimorep... Geen limiet Cultuurhuis Almere Buiten

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app