Documentaire Bespiegelingen over de Achterhoek

De documentaire “Bespiegelingen over de Achterhoek” geeft de kijker een bijzondere ervaring mee. Het laat een beeld van de ontwikkelingen zien zonder er een oordeel over te geven. Er ontstond een idee bij de documentairemaker, uit Vorden, de muziek bij de nieuwe documentaire te laten maken door Achterhoekse muzikanten. “Als je de juiste achtergrondmuziek hoort bij de beelden, kun je de sfeer die op beeld te zien is nog meer voelen. Muziek versterkt de emoties. Het kiezen van de juiste muziek is daarom net zo belangrijk als het maken van de beelden “.

De wereld waarin we nu leven is het product van menselijk handelen. Dit menselijk handelen heeft altijd betekenis en laat sporen na. 

De film als document 'een tijdsbeeld' voor later. 

Beste filmliefhebbers,
De kaartverkoop voor de docu is gestart. Je kan kaarten reserveren via docuachterhoek@gmail.com € 10,00. De rest volgt van zelf. Er zijn 10 p Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Mooie film op tv ❤

31 March 2023 | 21:30 tot 31 March 2023 | 23:20 Geen limiet Tessa

Filmhuis Nijverdal: VORTEX

4 April 2023 | 20:00 Willem Ale... 6 plekken beschikbaar Henk en Gonnie

Plus Film “De acht bergen” Biobest theater

7 April 2023 | 12:00 tot 7 April 2023 | 16:45 Stationsst... 8 plekken beschikbaar Yvonne

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app