Disco Wonderland Live

Welkom bij het nieuwe Disco Wonderland Live op 18 november! We zijn verheugd om je uit te nodigen voor een onvergetelijke avond vol live acts en de beste dansmuziek aller tijden.

Maak je klaar voor een onvergetelijke avond met legendarische artiesten! Orlando Valpoort, de Koning van de Dance Classics, Eclectic scene en Rhythm & Blues, deelt het podium met special guest Anita Doth (2 Unlimited) om haar iconische hits ten gehore te brengen. Daarnaast kun je genieten van de vertrouwde "huis-dj" Hans Stroeve, die samen met zangeres/MC Lynn Stephans en saxofonist Stanley Medema de avond vult met disco, funk en dance classics. En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we een verrassing in petto: de legendarische Nederlandse band Time Bandits betreedt het podium en neemt je mee op een reis terug naar de jaren 80 met tijdloze hits zoals "I'm Specialized in You" en "Listen to the Man with the Golden Voice". Mis deze kans niet o Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Dans & Singleavond De Mof in Leusden

30 September 2023 | 19:30 Arnhemsewe... 8 plekken beschikbaar Jacolien

Soul City Live Eindhoven

30 September 2023 | 20:00 Doctor Pol... 100 plekken beschikbaar Esma ❤ Es

Gewoon Andre (Hazes)

30 September 2023 | 20:00 Scheepsbou... Geen limiet Marcy

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app