Disco Inferno met Discophonic Orchestra

Trek je beste dansschoenen aan, zoek je feestelijkste kleren uit en maak je klaar voor het mooiste, muzikaalste en gezelligste disco spektakel in Europa. Het 30-koppige Discophonic Orchestra komt eenmalig naar Enschede!

Na de uitverkochte tour in 2019 komt het unieke Discophonic Orchestra nog eenmaal terug naar de Nederlandse podia. Grootser dan ooit. Met gouwe ouwe discoknallers en hedendaagse hits, van o.a. Earth, Wind & Fire, Whitney Houston, Lionel Richie, Bruno Mars, Justin Timberlake en Beyoncé wordt dit een feest om nooit te vergeten.

Maar liefst zeven vocalisten, tien strijkers, zes blazers en een uitgebreide ritmesectie zorgen er samen met het geweldige lichtontwerp van lichtvirtuoos Tom Spaan, bekend van Sensation, Tomorrowland en Dance Valley, voor dat iedereen volledig uit z’n dak gaat. Zing, spring en dans mee met Discophonic Orchestra!

DJ Hybrid Hugo en ‘stand-up’ MC Bram Martens zorgen voor Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Bluessessie o.l.v. Phil Poffé

4 December 2022 | 15:00 De Waard v... Geen limiet Cornélie

Hot News in La Baraque in Zevenhuizen

4 December 2022 | 15:30 tot 4 December 2022 | 19:00 Zuidplaswe... Geen limiet Wil

Zondagmiddag + Band SimpelZat

4 December 2022 | 16:00 tot 4 December 2022 | 19:30 De Millyst... Geen limiet Henk G

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app