Disco in het Rijk van de Keizer

De 33PlusParty komt voor een tweede feest naar het romantische Rijk van de Keizer in Amsterdam! Wat was het gaaf, het vorige feest. Een groene idyllische oase en een onderdeel van de oude Hollandse Waterlinie in Amsterdam. Het bestaat uit enkele mooie binnenruimten die verbonden zijn. En in het midden een overdekt buitenterras. Koop ze snel voordat het evenement is uitverkocht. 

Het wordt een XL Party: In zaal 1  de beste danshits van de jaren 70 tot nu.  En in zaal 2 Silent Disko met drie verschillende DJ's en drie verschillende muziekstijlen. Koop je tickets op tijd, tot nu toe zijn alle 33plusparty’s ver van te voren uitverkocht. Feest is vanaf 20.30 uur. Kom op tijd want het gaat vroeg los!

Kijk voor meer info op http://www.33plusparty.nl/
■ het leukste dansfeest voor 30+ in de mooiste lokaties ■ In oude monumentale kastelen, forten, kerkjes en beachclubs ■ met de goede muziek van de jaren 70 tot Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Borrelen in Belgie bij mieke pap

3 February 2023 | 17:00 Dorp 28, P... 30 plekken beschikbaar adrie

Vernissage Cornélie Metselaar

3 February 2023 | 17:00 Ark van Oo... Geen limiet Cornélie

Gezellig samen tafelen

3 February 2023 | 18:30 Haarlem, N... 7 plekken beschikbaar Ina

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app