DIRE STRAITS legacy world tour. In Stadsgehoorzaal Leiden

De Dire Straits Legacy World Tour komt naar Leiden! De Nobel en de Stadsgehoorzaal slaan de handen ineen om dit concert te realiseren. Met de vier originele leden van Dire Straits staan er zaterdagavond 30 maart 2024 ware legendes op het podium van Stadsgehoorzaal.
*Let op: dit concert vindt plaats in Stadsgehoorzaal.

Vier originele bandleden – Alan Clark, Phil Palmer, Danny Cummings en Mel Collins – vertolken de iconische muziek van de legendarische Britse rockband. Ze worden daarbij ondersteund door topartiesten. Bassist Trevor Horn (The Buggles, Yes) is één van 's werelds grootste hitproducenten voor artiesten zoals Tina Turner, Tom Jones en John Legend. Cristiano Micalizzi is een Grammy bekroonde drummer en Primiano Di Biase is Europa's meest gevraagde en gewilde toetsenist. Frontman Marco Caviglia wordt wereldwijd beschouwd als de toonaangevende autoriteit op het gebied van de unieke speelstijl van Mark Knopfl Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Tango Mooovs: Argentijnse Tangosalon

29 November 2023 | 19:00 tot 29 November 2023 | 23:00 Spuiplein ... 13 plekken beschikbaar Anouschka

Vocal Night, Jazz: Kon.Conservatorium

1 December 2023 | 19:00 Spuiplein ... 10 plekken beschikbaar Anouschka

Wie wil er nog meer naar dit festijn

1 December 2023 | 19:00 Munsterple... Geen limiet Jan

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app