Die Darmstädter Hübsch in Podium Victorie

Inmiddels uitverkocht!

Voor degenen die zo slim waren al n kaartje te kopen... je kunt je hier nog aansluiten... en anders... hou deze band in de gaten voor een volgende keer.

Zijn er mooiere tradities dan die van de kerst? Een dennenboom in de huiskamer, kaarsjes voor de ramen, kindeke Jezus in de kribbe. En Heimatkapelle Die Darmstädter Hübsch in Victorie! Da steppt der Bär!

Jawohl, ook dit jaar zal de kerst weer zauberhaft aanvangen met een concert van de meest Duitse Alkmaarse band uit heden en verleden. De Hübsch hebben zich wekenlang in de repetitieruimte opgesloten om de schönste Schlagers nog schöner te doen klinken! En omdat ze toch lekker bezig waren hebben de sympathieke Alkmaarse Duitsers -of moeten we schrijven: Duitse Alkmaarders- ook een aantal nieuwe Rock und Neue Deutsche Welle -hits aan het repertoire toegevoegd. En natuurlijk, het is niet voor niets kerstavond, hebben ze ook weer een fris Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Waar is het salsa feestje?

21 February 2024 | 07:30 tot 31 March 2024 | 09:30 Nederland Geen limiet Daniel Fockens

Klup avond bij Turquoise

21 February 2024 | 17:30 Pr. Beatri... 30 plekken beschikbaar Hans023

Camarettenfestival

21 February 2024 | 20:15 Raadhuispl... Geen limiet Anco

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app