Dicky Woodstock Popfestival

Dicky Woodstock is een echt ‘plattelandsfeest’. Behalve het popfestival zijn er allerlei activiteiten, die je typisch voor het platteland kunt noemen. Zoals het bekende Zwientie Tikk’n, Trekkertrek wedstrijden, Autorodeo’s, Schansspringen met auto’s, Bull Shit en Luchtballon Koe. Het bestuur maakt er een sport van om elk jaar weer iets nieuws en ludieks te bedenken. Met name de zaterdag, de familiedag, staat bekend om allerlei randactiviteiten.

Er zijn 5 podia

De Grote Tente
De Grote Tente is dé feesttent onder de tenten. Op de klompen, verkleed, voetjes van de vloer of gewoon lekker genieten… het kan en mag hier allemaal!

de Rock Tent
Houd je van rock-muziek, gitaren en ‘losse haren’? Kom dan naar de Rock Tent! Het programma is daar drie avonden lang gevuld met mooie bands waar je als rockliefhebber geen moment van wilt missen.

Pleasure Weiland
Wil je graag dansen en fee Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Goud van Oud Dansfeest Oss.

21 June 2024 | 19:30 Oude Lithe... 35 plekken beschikbaar Peter

Lekker dansen

21 June 2024 | 20:00 tot 21 June 2024 | 22:00 Queenstraa... Geen limiet Anna

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app