Deventer – vrouwencirkel

De vrouwencirkel biedt je de gelegenheid om je kwetsbaar op te stellen. Om op jezelf te reflecteren. Om te leren van elkaar. De cirkel is gebouwd op liefde, vertrouwen en is vrij van oordelen en ongevraagd advies. Wanneer je je open durft op te stellen en je deelt je kwetsbaarheden met elkaar, bevrijd je jezelf van lasten, die je misschien al sinds je kindertijd met je meedraagt. Het delen biedt ook de ander om die pijnpunten te helen. Zo is de cirkel een fijne plek om aspecten van jezelf te verkennen die je misschien al een poosje onder het tapijt hebt geschoven. Omdat je ze gewoonweg nog niet kon aankijken. Omdat het te zwaar was om te dragen. Door te delen komen alle aspecten van ons zijn beter in balans.

Ik begeleid deze cirkel en vraag een kleine bijdrage van 5€. Neem je favoriete fleecedeken mee en als je dat fijn vindt een yogakussen.
Bij voldoende animo zijn de vervolgdata 4/11 en 2/12.
Locatie: bij mij t Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Rondje Vlietland – Wandeling

6 June 2023 | 11:00 Rietpolder... 10 plekken beschikbaar Teddy

Vintage Chrome Meeting

6 June 2023 | 18:00 3620 Lanak... Geen limiet Jan

Klup de Boules Amsterdam

6 June 2023 | 13:00 Zeeburgerp... Geen limiet Klup

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app